Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

K2020Nov24

2011. Szeptember 08., Csütörtök 06:53

A nép szava, amely nép nem magyar

Írta:  Szőnyi Bartalos Mária
Értékelés:
(6 szavazat)
Annak a népnek a szaváról, szavairól írok, amely nép még akkor sem magyar, ha magyarnak álcázza magát. Mi a fenét vár a magyar ember egy provokátortól? Szerény személyem kizárólag provokációt vár és nem is kap mást a provokátortól senki.

Persze, hogy olvastam, mint ahogyan önök is megtették, elolvasták és rendesen felment mindenkiben a pumpa. Bennem is. Megkérdőjelezi az Amerikai Népszavában az emberiség genetikáját Kertész Ákos, mintha egy Nóbel díjas kutató lenne. Faji kérdéssé teszi a magyar emberek genetikai hovatartozását – negatív értelemben. Kertész Ákos valóban úgy ír, mintha egy disznó röfögése lenne azért, mert nem kap elég moslékot a magyar honban, és a többi disznó nem figyeli azt, hogy ő hogyan lafatyol és hogyan röfög a magyar népről. Így aztán módszeresen, tudatosan provokálja a magyar népet – „a Holocaustért egyedül a magyar a felelős” – még ezt is leírja a kis feledékeny, a kis sértődékeny, sokszorosan díjazott író emberke. Nos, „az empátia, a szolidaritás, a tolerancia és a lelkiismeret” hiánya, de a tudatos emlékezetkiesés is jellemző egy provokátorra, amikor el akar érni valamit.

Na, de mi az a „VALAMI”, amit Kertész Ákos el akar érni az Amerikai Népszavában írt levelével? Bizonyára közfigyelmet és még néhány díjat azon túl, hogy maga mellé szeretne állítani a nem magyar, de esetleg magyarnak álcázottak köreiből mindenkit azért, hogy együttes erővel járassák le a magyar népet a világdobbantó deszkákon. Csakhogy ezek a deszkák már recsegnek-ropognak a hasonló gondolkodású emberkék miatt, mint Kertész Ákos. Alattuk fog leszakadni minden deszka szálanként,  és csodálkozni fognak – ha lesz idejük rá -, hogy a provokációjuk súlyát a deszka ugyan nem bírja el, de a magyar nép nem dől be nekik.

A magyar nép nem megy a recsegő deszkákra, mert – annak ellenére, hogy sok idióta hülyének nézi – ez a trianon-verte nép nem hülye, hogy ne nézzen a lába alá.

Mivel nem ragasztható rám az antiszemita, cigányozó, stb jelző, és nem vagyok egyetlen pártnak sem a tagja, ezért merem javasolni azoknak, akik a magyar népet gyalázni merészelik, hogy gondolkodjanak először, aztán másodszor is gondolják át, sokadszor is vegyék fontolóra, hogy megéri-e sértegetni a Magyar Embereket, Országukat? Vagy bármely más nemzet polgárait megéri-e disznó módon provokálni? S ha már valaki ennyire nyíltan teszi meg provokációját, akkor van-e annyi vér a pucájában, hogy legalább elnézést kér azoktól, akiket megsértett azért, hogy érdemtelenül vette át a díjakat. Mert ugye, akiknek annyira nem tetszik Magyarország és a Magyar Nép, azoknak nem kötelező hazánkban élni, hiszen  méltatlanul szívják e honban még a levegőt is.

Elnézést kérek minden olvasótól a vulgáris megnyilvánulásom miatt! Akik olvasták Kertész Ákos írását, azok bizonyára megértik, hogy tudatosan alkalmaztam olyan kifejezéseket, mint a levél írója.

Köszönöm megértésüket!

Komárom-Szőny, 2011. szeptember 8.


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

Megjelent: 2504 alkalommal Utoljára frissítve: 2020. Január 13., Hétfő 00:58

Hozzászólások  

 
Pető Imre
#1 A nép szava...Pető Imre 2020-01-12 23:13
Szégyellem magam, hogy középiskolában tanítottam Kertész Ákos egy művét. Nem tettem volna, ha tudom, így elferdül, ennyire semmivé, senkivé lesz. Névrokonának, Imrének se volt jó szava a magyarhoz. Mégis haza ette a fene gyógyítani magát, erre jó csak a Haza? Szerencsére Imre hagyott egy jó és fontos írást hátra az ország védelmével, a mai invázióval kapcsolatban. Áki, te is jössz majd gyogyózni a kórházunkba?
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 67.3%Austria 1.3%
United States 5.6%Canada 1%
Romania 4.9%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.9%
Russian Federation 2.7%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 1.9%Australia 0.2%
United Kingdom 1.9%Kuwait 0.2%
Norway 1.5%Italy 0.1%
Serbia 1.3%Spain 0.1%

Today: 67
This Week: 1176
Last Week: 7754
This Month: 25512
Last Month: 21570
Total: 2526867

Belépés