Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

P2020Nov27

2010. Március 07., Vasárnap 17:11

Aki manapság túl lő a célon

Írta:  Szőnyi Bartalos Mária
Értékelés:
(7 szavazat)
 Magyarország elérése egyik napról a másikra nem megy

 Az élő beszédstílus parlagi modorral megspékelve lehet, hogy Bayer Zsolt előadónak jól áll, de egy újságban, (Magyar Hírlap) napilapban közölni ilyen hangnemű írást – függetlenül attól, hogy van e vagy nincs igazságtartalma - engem felháborít még akkor is, ha választások idején vérmérsékletüktől, intelligenciájuktól függően többet megengednek a kelleténél a pártok képviselői maguknak.
Ami engem illet, nem vagyok a pártok és a pártoskodások híve Magyarországon. Azért nem , mert a pártok és azok képviselői az elmúlt húsz esztendő alatt azt bizonyították számomra, hogy nem azt képviselték, amire a magyar emberek felhatalmazták őket, hanem más érdekek mellett a saját érdekeiket vették alapul. A magyar emberek szavazata csak arra volt fontos számukra, hogy bekerüljenek a hatalomba. Azután, mintha nem is léteztek volna, figyelembe sem vették kéréseiket, óhajaikat, de a bőrüket szemérmetlenül nyúzták eddig.
Azt is tudom, felfogom, hogy a pártok nélküli Magyarország elérése egyik napról a másikra nem megy. Bár, ki tudja, hogy a FIDESZ hatalomra kerülését követően egy-két éven belül mit fognak gondolni erről az egyszerű emberek kishazánkban.

 

Bizony, eltelt húsz esztendő, és minden párt, minden országgyűlési képviselő politikailag és morálisan felelős azért, ami történt eddig Magyarországgal.
A JOBBIK, mint párt, még eddig nem volt a hatalom közelében. Tiszta lappal indul. Igen, napjainkban úgy tűnik, hogy be fognak kerülni az országgyűlésbe, mert sok fiatal – akik már 1990 után tanultak és nöttek fel - bízik bennük, ami rettenetesen irritálja a jelenlegi hatalomban levő pártokat, azok képviselőit és holdudvarukat.
 
Felhívom Orbán Viktor szíves figyelmét arra, hogy 12 évvel ezelőtt még fiatalok voltak és bíztak önökben is az ifjú emberek. A mai fiatal nemzedék egy része már nem önökben bízik, hanem Vona Gáborékban és ezt tudomásul fontos venni minden fideszesnek. Akkor is, ha választások vannak. Nem ajánlom azt a lejárató kampányt alkalmazni a JOBBIK ellen, mint amilyen lejáratásban volt és van önnek, önöknek részük a szocialisták felől, kedves Orbán Viktor. Nagy hiba lenne, ha ezt nem látná be, mert később az ön és pártja bukásához vezethet.
 
Olvasva Vona Gábor írását, válaszát (http://barikad.hu/node/48422) sokkal politikusabbnak, diplomatikusabbnak, de következetesebbnek és intelligensebbnek is tartom, mint Bayer Zsolt levelét. Annak ellenére ez a véleményem, hogy elismerem Bayer úr publicisztikusi képességeit, de most, túl lőtt a célon! Aki manapság túl lő a célon, az önmagával szemben kelt rossz érzéseket a választók részéről.
 
Komárom-Szőny, 2010. március 7.


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

Megjelent: 2263 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. Február 04., Szombat 17:00

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 67.2%Austria 1.3%
United States 5.7%Canada 1%
Romania 4.8%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.9%
Russian Federation 2.7%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
United Kingdom 1.9%Australia 0.2%
Norway 1.5%Italy 0.1%
Serbia 1.3%Spain 0.1%

Today: 711
This Week: 4992
Last Week: 7754
This Month: 29328
Last Month: 21528
Total: 2530683

Belépés