Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

P2020Nov27

2012. Május 22., Kedd 17:29

17. Elfelejtett magyar évezredek?

Írta:  Baráth Tibor
Értékelés:
(6 szavazat)
„Ha most az igazság kiderül, ugyanez a politikai fegyver a mi kezünkbe kerül. Rajtunk áll, hogy a magyar nemzetvédelem ezen új eszközét sikeresen használjuk". (Dr. Baráth Tibor) MTF-17 - Dr. Baráth Tibor: Elfelejtett magyar évezredek? - Megjelent!

Magyarok Világszövetsége — Magyarságtudományi Füzetek

ke1701

 

A magyar őstörténet az ókori világtörténelem egyik legnagyobb és titokzatosabb rejtélye, sőt kulcsproblémája, mert köze van az emberi nem első magas kultúrájához és annak földgolyónkon való elterjedéséhez."

Dr. Baráth Tibor

• • •

E Magyarságtudományi Füzetben, melyet most a kedves olvasó a kezében tart, Dr. Baráth Tibor monumentális főművének: A magyar népek őstörténete című tudományos munkának a kivonatos összegzését találja. E tanulmány szinte varázsütésre átláthatóvá és megérthetővé teszi azt a kusza összevisszaságot, amit eddig „ókori történelem" név alatt ismertünk. Kiderül, hogy a sok zavaró, ködösítő népnév valójában egy népet takar, hiszen a hunok, szkíták, avarok, magyarok, szabirok. kunok, kelták mind magyarul beszéltek, sőt írtak, és erről ránk maradt írott emlékeik ékesen tanúskodnak! Dr. Baráth Tibor éleslátásának és páratlan felkészültségének köszönhetően a múlt összekevert mozaikkockái mind a helyükre kerülnek, a kép kitisztul, és az újonnan megértett összefüggések szédítő látványt nyújtanak.

Dr. Baráth Tibor azonban ennél még távolabbi időkbe és első hallásra idegennek tűnő vidékekre kalauzolja el olvasóit, méghozzá a Régi Kelet egykor virágzó, káprázatos civilizációiba: Mezopotámiába, Egyiptomba, Föníciába. Hétországba, Kánaánba. Művében sokrétűen bizonyítja, hogy a Régi Kelet kultúrnyelve a magyar volt, és ezt a nyelvet ott a nép, valamint az állami és egyházi szervek a Krisztus előtti évezredekben széltében-hosszában használták, beszélték és írták. E tanulmányból továbbá egyértelművé válik, hogy a Régi Keleten a magyar népek államalkotó minőségben voltak jelen, és kimagasló tehetségükkel valamint szorgalmukkal megalapították az emberiség első magas kultúráit.

Esthon Csilla

• • •

Őstörténetet írni elsősorban tudományos vállalkozás. Az elért eredményeknek azonban messzemenő politikai jelentőségük is van, mint ahogy az őstörténetnek mindig is volt. A magyar népek csodálatos múltját, hallatlan kulturális teljesítményeit, amíg okmányai a föld alatt lappangtak, s el nem olvastuk a mi nyelvünkön, más népek a magukénak könyvelték el, ami hatalmas segítségükre volt politikai céljaik elérésében. Ha most az igazság kiderül, ugyanez a politikai fegyver a mi kezünkbe kerül. Rajtunk áll, hogy a magyar nemzetvédelem ezen új eszközét sikeresen használjuk".

Dr. Baráth Tibor

Megjelent a 17. magyarságtudományi füzet, amely az MVSZ székházában, és a terjesztőknél kapható. Ára: 499 Ft.

A füzet a Magyarok Világszövetségének székházában megvásárolható.

Sorozat-bemutató video: http://mvsz.hu/mtf/mtf_reklam.html

A kiadó terjesztőket keres, elsősorban a középiskolákban, főiskolákon és egyetemeken.

Terjesztési információ

A Magyarságtudományi Füzetek ára Magyarországon: 499 Ft.

A füzetek Magyarországon megvásárolhatók az újságárusoknál.

Postai úton házhoz küldve: 700 Ft.

8 füzet megrendelése esetén: 3000 Ft (azaz 375 Ft/pld.), kiegészítve a postaköltséggel.

Külföldön az ár ugyanennyi, az adott ország devizájának napi árfolyamán.

Belföldi átutalás esetén a bankszámla: 10300002-20102159-70833285

Külföldi átutalás esetén:

Magyarok Világszövetsége

1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.

bankszámlája:

IBAN HU 52 10300002-20102159-70833285

MKB Rt. – Magyar Külkereskedelmi Bank Rt.

1056 Budapest, Váci u. 38.

SWIFT Kód: MKKBHUHB

Megrendeléseket az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen fogadnak.

Ha a kívánt mennyiség árát banki átutalással befizették, és pontos postai címüket feltüntették, akkor másnap postázzák a megrendelt füzeteket – tájékoztatta sajtószolgálatunkat Bősz Rudolf (+36-70-559-5116), terjesztési felelős.

MVSZ Sajtószolgálat

7536/120520

ke1799

Megjelent: 6015 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. Május 24., Szombat 23:17

Hozzászólások  

 
pilado
#1 Hihetetlenpilado 2012-11-08 13:37
Üdvözlök Mindenkit,ki a magyar megmaradásért él,dolgozik,alkot!
A Baráth doktor Füzeteivel kapcsolatban gondoltam,hogy billentyűzetet ragadok és leírom egy másik kiadvánnyal kapcsolatos történetemet. Úgy másfél hónapja,a magyarországi repülőtér várójában töltöttem időmet a gépemre várva. Az ott működő újságot kínáló egységben láttam meg a HIHETETLEN című magazint. A fő irányvonal a magyarság 20000,mondd húszezer,éves története.
A magazint olvasva voltam elképedve,hogy jöhetett ez ki nyomott médiában.Az altarnatív történelemkutatás eddig elért eredményeiről értekeznek a szerzők,Erőss Diána és Bolyki Tamás.Talán még Ibos László nevét kell megemlítenem a szerzők között. A nevek nem tűnnek ismerősnek számomra,de sok korrektül idézett tanulmány részlet olvasható dr. Badinyi-jós Ferenctől,vagy akár dr.Baráth Tibortól. Utcai standokon még nem láttam a HIHETETLEN című negyedévi lapot. valószínű,hogy csk számomra újdonság,de ettől függetlenül ajánlom figyelmetekbe az október-novemberi különszámot.Biztosan nem fogy úgy,mint a HVG,vagy a Blikk,stb. Szívesen olvasnék ehhez fűződő véleményeket is.
Kitartás az Aranykor eljöveteléig!

Rédai István
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 67.2%Austria 1.3%
United States 5.7%Canada 1%
Romania 4.8%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.9%
Russian Federation 2.7%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
United Kingdom 1.9%Australia 0.2%
Norway 1.5%Italy 0.1%
Serbia 1.3%Spain 0.1%

Today: 302
This Week: 4583
Last Week: 7754
This Month: 28919
Last Month: 21528
Total: 2530274

Belépés