Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Sze2020Oct21

2020. Szeptember 11., Péntek 11:53

90 százalékban hamis a covid teszt az Egyesült Államokban?

Írta:  NIF
Értékelés:
(23 szavazat)
Szoros lehet a helyzet a német „supervirológus" Christian Drosten számára, aki kulcsszerepet játszott a világszerte alkalmazott PCR-teszt fejlesztésében melyet hazánkban is használnak. A Covid-19 esetében tesztelt pozitív eredmények akár 90 százaléka hamisnak bizonyulhat – írja a New York Times.

A szokásos PCR-vizsgálatok "nagyszámú olyan embereket tesztelnek diagnosztizálják, akikben csak viszonylag jelentéktelen mennyiségű vírus van és valószínűleg nem fertőzőek" – fogalmaz a New York Times óvatosan, de egyre egyértelműévé válik.

A Massachusetts (New York és Nevada) három vizsgálati adatsorát vizsgálva az ország egyes vizsgálati helyszínein a helytelen eljárások alkalmazása miatt "a pozitívan tesztelt emberek 90 százaléka alig mutatott vírusterhelést". A pozitív tesztet végzők 90 százaléka egyáltalán nem volt pozitív – még a megkérdezett szakértők is „csodálkoztak" azon, hogy ezeket az embereket koronahordozóként azonosították írta a NYT .

Ha a massachusettsi fertőzési arányt vesszük figyelembe az országba 45 604 embert teszteltek, akik ezen a napon pozitív eredményt értek el, közülük csak 4500-nak kellene kényszerkaranténban lennie, és az érintkezés nyomon követése erre a kis csoportra korlátozódna.

A RedState szerint csak az Egyesült Államokban több mint 85 millió PCR-tesztet végeztek. Összességében, ha az új NYT-adatokat vesszük alapul, akkor majdnem 13 milliárd dollárt semmisítettek meg egy lényegében értéktelen teszt miatt – ezzel zárja az irást a RedState. Ez "hatalmas csalás" volt az amerikai lakosság ellen, a PCR-tesztet "arany standardként" értékesítették, és a RedState szerint a történelem "legnagyobb csalása".

Az egész világon használt Drosten Covid 19 PCR teszt fejlesztésének története sokkal inkább hasonlít egy rossz filmre, mint egy tudományos munkára: „A SARS-CoV2 PCR tesztjét modellként fejlesztették ki a SARS-CoV 2003-as genomadatainak és a közösségi média felhasználásával egyetlen egy betegminta vizsgálata nélkül ! "- mondotta az orvos Dr. med. Steffen Ghani. Ghani szerint a WHO ezt a tesztet már 2020. január 21-én, vagyis a munka benyújtásának napján engedélyezte.

Ma már Amerikában is megjegyzik, hogy a PCR-vizsgálat, amelyben csak „DNS-fragmenseket másolnak,„ válogatnak és elemeznek "", nem mond semmit a fertőzés vagy akár egy lehetséges betegség kockázatáról, hanem csak arról, hogy valakinek már volt "Corona kapcsolata". Folyamatosan növekvő „fertőzések" száma a világszerte eső betegségek és halálesetek egyre több tesztje miatt – meddig fog még állni ez a kártyavár?

Christian Drosten „neves német sztár" virológusra, aki segített a Covid-19 PCR teszt kidolgozásában, elméletileg kellemetlen idök várnak. Képzeljük csak el, hogy az amerikai állampolgárok csoportos keresetet indítanak, akik elzárás miatt elvesztették állásukat, kényszerkaranténba kerültek vagy egészségkárosodást szenvedtek az elhalasztott műtétek miatt. A legrosszabb esetben Drostent per fenyegeti?

Mi van hazánkban? A kormány lezárta a határokat, a tömegközlekedési járművekről leszállíttatják az utazókat akik nem hajlandók a szervezetének szükséges oxigén mennyiséget csökkenteni a maszk használatával. Sőt még meg is büntetik mivel nem hajlandó önmagában kárt tenni!

NNK növeli a tesztelők számát !

Az országos tisztifőorvos keddi utasításának megfelelően növelik a koronavírus-tesztek szállításához szükséges kapacitást – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) az MTI-vel kedden.

Az NNK Nemzeti Népegészségügyi Központ közleménye szerint erre az elmúlt 24 órában tapasztalható, koronavírus-tesztek iránti megnövekedett igény miatt van szükség. Az országos tisztifőorvos határozata értelmében betegszállítónak jelölte ki valamennyi közfinanszírozott, működési engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató tartalék gépjárművét, továbbá bevonta őket a PCR-tesztekhez levett minták szállításába is. A feladat koordinálást az OMSZ végzi – írták.

Forrás: NIF
Ajánlotta: Antal Miklós

Kiemelések a Magyar Megmaradásért Szerkesztőtől

Megjelent: 761 alkalommal Utoljára frissítve: 2020. Szeptember 11., Péntek 12:08

Hozzászólások  

 
R Zoltán
#2 A PCR-teszt vírus kimutatásra NEM alkalmas.R Zoltán 2020-09-20 13:51
A PCR-teszt vírus kimutatásra, vírus-diagnosztikai célra NEM alkalmas.

Mondta el Professzor Dr. Boros G. László, a University of California Los Angeles - UCLA School of Medicine oktatója, www.laszlogboros.com/ a 2020.08.21.-én Budapesten megtartott nemzetközi járványügyi konferencián, amit a SARS-COV-2 járvány kapcsán felmerült orvosi kérdések és média-csúsztatások tisztázásra hoztak létre nemzetközi részvétellel. www.orvosokatisztanlatasert.hu

Minden forgalmazó fel is tünteti Boros Professzor által elmondottakat, miszerint PCR-teszt termékük nem alkalmas klinikai diagnosztikai célokra. Professzor Boros saját maga régóta dolgozik kutatócsoportokban, melyekben PCR tesztekkel is kutattak Amerikában, laboratóriumi körülmények között, tehát első kézből mondja el amit tudni kell a PCR tesztekről, sőt magát a PCR teszt feltalálóját, a Nóbel-díjas Kary Banks Mullist is ismerte kollégaként, aki pedig maga hangsúlyozta, hogy az általa feltalált PCR-teszt nem alkalmas vírusok kimutatására.

Az Amerikai Egyesült Államok járványügyi központja a CDC, saját honlapján hívja fel a figyelmet, hogy a tesztek nem használhatók diagnosztikai célra.
cdc.gov/.../...

Tudományos berkekben tehát köztudott, hogy a PCR teszt nem alkalmas koronavírus kimutatásra, mégis javában folyik a teszt-pandémia. Sehol Európában nem végeznek a lakosságra vetítve annyi tesztet, mint Magyarországon. Jelenleg ez már napi tízezer teszt, amit semmit sem ér, ám valakik jól keresnek vele és tartanak ezzel egyidejűleg lélegeztetőgépen egy látszólagos, megidézett járványt.

A tesztek pozitivitása klinikai tekintetben nem tekinthetők valid eredménynek. Ezer sebből véreznek a tesztek, nem csak azért, mert több, mint 380 gyártó forgalmaz idő közben korona-vírus-tesztet, de azért is, mert semmilyen kötelező, egységes standardjuk nincsen ezen teszteknek. És akkor itt a dolgok elejére kanyarodunk vissza. Miként lehetne valaminek standardja, ami alkalmatlan arra a célra, amire eladják, azon kívül, hogy pénzt keressenek vele?

De még, ha a tesztek működnének is, a járvány még ekkor is csupán első ránézésre lenne járvány. Hiszen a járványt nem a fertőzött csinál, hanem a beteg. Influenza esetében ez Magyarországon 15.300 beteg / hét. Koronavírusra ez a határküszöb nincsen definiálva, de heti néhány emberről, ha lehet jelenleg beszélni Magyarországon.

És akkor következzék egy kis matek. A PCR-teszt jelenlegi hatósági díjas ára 19.500,- Ft / db. Jelenleg napi tízezer tesztet adnak el és végeznek idehaza, járványügyi szempontból teljesen feleslegesen. Üzletileg nyilán más a helyzet, hiszen ez egy 195.000.000,- Ft -os forgalmat jelent / nap.

Ám tovább is van! Mondjam még?

Dr. Boldogkői Zsolt, biológus és Dr. Falus Ferenc, volt tiszti főorvos keveslik ezt a tesztszámot egy a napokban adott közös interjúban és a legalább napi százezer tesztet üdvözölnének. Akkor tehát számoljunk újból.
100.000 X 19.500,- Ft = 1.950.000.000,- Ft , az az egymilliárd-kilencszázötvenmil lió / nap. Ami pedig 58.5 Milliárd Forintos forgalmat jelenten hamarosan havi szinten valakinek, ha ez így megy tovább...

És Ön költött már korona-PCR-tesztre? ;)
Idézet
 
 
Tibor Csorba
#1 MASZKTibor Csorba 2020-09-14 15:46
> kaMASZKoromban rajongtam,
> MA SZKeptikus vagyok;
> lennék magaM ASZKéta,
> de megfojt a MASZK -
> griMASZ Kultúra nélkül...
> meghal minden, mi MASZKulin!
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 68.2%Austria 1.3%
Romania 5.1%Canada 1.1%
United States 4.5%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.8%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 2%Australia 0.2%
United Kingdom 1.9%Kuwait 0.1%
Norway 1.4%Italy 0.1%
Serbia 1.4%Poland 0.1%

Today: 52
This Week: 1283
Last Week: 4695
This Month: 13666
Last Month: 18110
Total: 2493059

Belépés