Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

P2020Nov27

2010. Június 27., Vasárnap 14:02

Coca-Cola önmaga is veszélyes

Írta:  Tejfalussy András
Értékelés:
(14 szavazat)
Egyébként a literenként 1,5 gramm káliummal is mérgezett Coca-Cola önmaga is veszélyes. Ugyanis az 1 gramm káliumot 8 óránál hamarabb bejuttatás, vagy az annál több káliumot 1 napon belül bejuttatás esetére a gyógyszertári számítógépben nemrég látott KÁLIUM-R tabletta figyelmeztető is a vérszérum-kálium szintet ellenőrzést,+ EKG-vel szívműködést ellenőrzést ír elő, mivel mérgező

 Coca-Cola önmaga is veszélyes

Kód: Coca-Cola-bombahatás-100627
T. RENDŐRKAPITÁNYSÁG, VÁC

Feljelentés, a Ptk. 484-487. §. szerinti kárelhárításként:

Ha igaz, amit a melléklet dokumentál, a jelen irattal feljelentem Önöknél a Coca-Cola-t forgalmazni és reklámozni engedő, s a bombaként kombinálódásait eltitkoló OÉTI-t és felettes szerveit! Egyébként a literenként 1,5 gramm káliummal is mérgezett Coca-Cola önmaga is veszélyes. Ugyanis az 1 gramm káliumot 8 óránál hamarabb bejuttatás, vagy az annál több káliumot 1 napon belül bejuttatás esetére a gyógyszertári számítógépben nemrég látott KÁLIUM-R tabletta figyelmeztető is a vérszérum-kálium szintet ellenőrzést,+ EKG-vel szívműködést ellenőrzést ír elő, mivel mérgező, lásd: www.aquanet.fw.hu. A Coca-Cola és a másik élelmiszeripari termék gyilkoló bomba-hatását célszerű óvatosan ellenőrizni a melléklet szerinti egyszerű kísérlet mergismételt elvégzésével!

Verőce, 2010. 06. 27.

Tejfalussy András dipl. mérnök, méréstani szakértő
TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT
2621 Verőce, Lugosi u. 71.

* * *

Vajon hogyan készül egy igazi, egy egy valódi BOMBA!!!!!! * Most megtudhatod! *

Múlt év áprilisában egy 10 éves gyerek, a Dante Alighieri (São Paolo /Brazília) általános iskola diákja, összeesett az órán, anélkül, hogy bármilyen betegség előzetes jelét adta volna. Azonnal kórházba vitték, de csak a halál beálltát tudták megállapítani..
OK: A gyomor felfúvódása okozta, fulladásos halál.

A bonctani vizsgálat megállapítása szerint, állapotáért az elfogyasztott ital és táplálék tehető felelőssé… Mely egy üveg Coca Cola Light és egy Mentoscukorka volt…

„A gyermek halálát egy valóságos BOMBA okozta, amely a két termékben lévő anyagok keverékéből állt elő.”

Doktor Alexandre B. Mergenthaler, szerint, aki a francia vegyi intézet ,l’ Institut USP, tanára a ‘light’ összetevői, mint az Acesulfam K INS930 vegyülve a Mentos cukorkában lévő aromával, egy végzetes összetevőt hoznak létre: Ta9V4. Ez az anyag olyan mennyiségű gázt képes felszabadítani amely robbanáshoz vezet!!

Időközben, sem a Coca-Cola sem a Mentos nem nyilatkozott az esttel kapcsolatban.

27/06/2010 15:17:58 hora Brasilia PPS-®Redoma-cs


Egy másik cikk az origóról

Amikor megiszol egy pohár kólát: változások a szervezetben
Vajon a reklámokban miért jár együtt a kóla a mosolygással? Mert elszállsz tőle. Igaz, a kokaint közel 100 éve eltávolították belőle - ugyanis felesleges volt.

Az első 10 percben

Egy pohár kólát, ha megiszol, 10 teáskanálnyi cukor bombázza meg a szervezetedet (a napi ajánlott bevitel 100 százaléka). Azért nem hánysz azonnal az émelyítő édességtől, mert a foszforsav elkendőzi az ízét, így magadban tudod tartani.

20 perc után

A vércukorszinted megugrik, ami az inzulintermelés robbanásszerű beindulását eredményezi. A májad erre úgy reagál, hogy minden cukrot, amihez csak hozzáfér, zsírrá alakít át. (És ebben a pillanatban abból, bizony, nincs hiány).

A 40. percnél

A koffein felszívódása teljes. A pupilláid kitágulnak; a vérnyomásod megemelkedik; reakcióként a máj még több cukrot juttat a véráramba. Az adenozin receptorok az agyunkban gátlódnak, ami megakadályozza, hogy elálmosodjál.

45 perc elteltével

Szervezeted fokozza a dopamintermelést, ami serkenti az agy örömközpontjait. Fizikailag egyébként a heroin is ugyan így működik.

Egy óra múlva

A foszforsav megköti a kalciumot, a magnéziumot és a cinket a bélben, ami újabb lökést okoz az anyagcserében. Ezt tetézi, hogy a rengeteg cukor és mesterséges édesítőszer fokozza a kalcium kiválasztódását a vizeletben.

Érezhetővé válik a koffein vízhajtó hatása. (Pisilned kell.) Ez garantálja, hogy kiüríted magadból a csontjaid számára szükséges megkötött kalciumot, magnéziumot és cinket, valamint a nátriumot, az elektrolitokat és a vizet.

Miután a benned zajló pörgés lecsillapodik, lezuhan a vércukorszint. Ingerlékennyé illetve lomhává válsz. Mostanra szó-szerint kipisilted a kólában lévő összes vizet. Ezt a kiürített vizet azonban olyan értékes tápanyagokkal töltötted fel, amelyeket a szervezeted hidratálásra, illetve erős csontok és fogak építésére használhatott volna fel.

Ezt követi a következő néhány órában a koffein szintjének zuhanása is. (Dohányosok esetében mindössze két óra alatt.)

Valójában nem is a kóla az ellenség, hanem az az óriási cukoradag, koffein és a foszforsav kombinációja, ami a legtöbb szénsavas üdítőitalban megtalálható. A lényeg tehát a mérték!
http://lifenetwork.hu/lifenetwork/taplalkozastudomany/20100626-amikor-megiszol-egy-pohar-kolat-valtozasok-a-szervezetben.html

Medipress


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

Megjelent: 9212 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 67.2%Austria 1.3%
United States 5.7%Canada 1%
Romania 4.8%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.9%
Russian Federation 2.7%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
United Kingdom 1.9%Australia 0.2%
Norway 1.5%Italy 0.1%
Serbia 1.3%Spain 0.1%

Today: 323
This Week: 4604
Last Week: 7754
This Month: 28940
Last Month: 21528
Total: 2530295

Belépés