Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Cs2020Nov26

2020. Október 29., Csütörtök 10:25

"Korona" propaganda felboncolva!

Írta:  JÚLIA
Értékelés:
(21 szavazat)
Az egész Pandémia alapja és célja a Transzformációs procedúra az emberből egy akaratnélküli, engedelmes Zombit fabrikálni!

A hazugsággal „megfertőzött" részek feltárva!

Ennek semmi köze az egészségünkhöz s az azért való „aggódás"-hoz sem!

1945 óta folyamatos ez a törekvés ezen a bolygón – hogy lehet elérni, hogy a normális emberből egy akarat-nélküli rabszolga legyen. Ez az állapot ugyanis kizárólag HAZUGSÁG-gal közelíthető és érhető el s állandó jelleggel zajlottak kísérletek, mit világrengető hazugságokkal mindezt elérni. Az ember – transzformációt örök időkre biztosítani – amely egy hangosan ki nem mondott cél elérhető: a világszocializmus – s a VILÁGKORMÁNY!

Ez az egész Pandémia nem más, mint HÁBORÚ AZ EMBERISÉG ELLEN!!

Már a Korona-világháború kezdetekor elszólta magát a Guardian-ban Gordon Brown, a brit kormány valamikori pénzügyminisztere 2020 március 26. -án:

Gordon Brown, a gigaglobalista követeliegy világkormány félállítását!!" - mert ezt a járványt csak egy világkormány egységes intézkedéseivel lehet megoldani: ez nem az egyes országok „magánügye" - szükségünk van egy koordinált, az egész világra kiterjedő, globális válaszra a vírus, a járvány leküzdése érdekében."

A francia elnökök állandó tanácsadója Mitterand óta, Jaques Attali állandó jelleggel hangoztatja:

„világkormánynak, teljesen mindegy, milyen hazugságok árán – de létre kell jönnie".

Miután a 2008-as világméretű pénzügyi válság nem hozta meg a kívánt eredményt, a világkormány melegalakítását – erklärte Attali: 2009 abszolút érthetőén és világosan: „egy kis Pandémia" segítségével elérhető ez a csodálatos, régóta áhított cél. 2008-ban a világméretű pénzügyi válsággal valami hiba történt – nem lehetett elérni a világkormány létrehozását. Egy kis Pandémia azonban meggyőzheti a világ vezetőit a világkormány szükségességéről. Attali nyíltan elismerte: egy, a világra kiterjedő terror világkormány létrehozása kizárólag egy módon lehetséges: a FÉLELEM felkeltése és megerősítése az emberekben! A Pandémia lehetővé teszi a világkormány alapkőletételét!

Henry Kissinger, a globális "reptil" tudta nagyon is jól, hogy egy világméretű járvány előidézése az embereket a halálos félelem állapotába taszítja.

„amennyiben mi az embereket a halálos félelem állapotába taszítjuk, boldogan LEMONDANAK A JOGAIKRÓL s hozzájárulnak a világkormány melegalakításhoz".

Mi sem természetesebb, mint hogy a „Védőoltás" király, Bill Gates is hallatta a hangját a témában:

„Ha lenne egy világkormányunk, sokkal hatékonyabban fel lennénk készülve a járvány leküzdésere. Rengeteget globális kérdésünk van – ezért is lenne a legnagyobb szükség egy világkormányra, A klímaváltozás elleni harc bizonyítja ezt a legékesebben."

Ez a néhány idézet csak egy kis válogatás azon kijelentések, nyilatkozatok közül, melyeket a világot dróton, kötélen rángatni akaró „hatalmasságok" a világnak kikiáltottak. Az 1945 óta kitalált HAZUGSÁGOK Hitlerről, a világháborúkról csak növelik mindezek súlyát.

Az alapok, amiért MINDEN ország a Pandémia hazugságot propagálja, nagyon egyszerű elmondani: szinte valamennyi országban a GLOBALISTÁK irányítanak, s a „politikusok" megkapták az utasítást a világ pénzügyeit a kezükben tartóktól, az őket szolgáló intézményektől. Ezek közé tartozik az IWM és a Világbank is. Hiteleket az országok csak akkor kaphatnak, ha a kormány a saját népessége ELLEN bevezeti a LOKDOWN-t, a maszkok viselését kötelezővé teszi, az ALÁVETETTSÉG jeleként!

A legjobb példa erre Lukaschenko, akinek azért, hogy kövesse az utasítást, 100 000 Dollárt ajánlottak fel azért, hogy a Lockdown-t bevezesse, ugyanúgy, mint Olaszországban. Lukaschenko nem volt hajlandó erre – nos, megkapta érte a „demokratikus Korona-forradalmat".

A megálmodott emberi Transzformáció kizárólag egy, kozmikus mértékegységben Zombi alak létrehozása csak ERŐSZAK s kizárólag a szegénység által létrejött védtelenség által kerülhet létrehozásra.

Németországban az első lépcsőt ehhez a Merkel kormány katasztrofalis klímapolitikája hozta létre. Először szétzüllesztette az energiaellátást, amikor lecserélte a teljesen hatástalan, ami az életerünket tönkretevő szélkerekekre. Ezt követően gyorsan teljesen tönkretette a világon egyedülálló technikai előnyt az autóiparban, különös tekintettel a Diesel-autók területén. A BRD-ben kifejlesztett DIESEL motort a világpiaci konkurencia előtt kimagasló előnyben volt – VÉGE – MERKEL és kormánya - MEGSEMMISÍTETTE! -

A minden propagandaeszközzel propagált elektromos, akkumulátorral működő autó nem tud funkcionálni! Már-csak azért sem, ezért, mert a tömeges akkumulátor gyártásához szükséges alapanyagok a szükségleteknek csupán egy részét – de nem az összeset – tudják kielégíteni. Ezen túlmenően az akkumulátorok még mindig életveszélyesek, mint ezt a tűzesetek száma is mutatja. Németországban száguldoznak milliószámra autók benzinnel, Diesellel – amennyiben ebből 1 millió akkumulátorral üzemelne, teljes egészében összeomlana az energiaellátás!!

Prof. dr. Harald Lesch, aki tulajdonképpen a jelenlegi System „támogatója", elismeri:

„A kormány által tervbe vett 1 millió töltőállomás (ahol minden töltőállomás 350 kW -al üzemelne) szükséges, egy horrormértékű elektromos teljesítmény 350 GW teljesítményt nyújtani. Ezt azonban semmiképpen nem tudjuk biztosítani, Jelenleg a nemet áramellátó hálózat, az ÖSSZES ÁRAMHÁLÓZATOT ÖSSZESZÁMOLVA – átlagban 68,5 Gigawatt -ot tud teljesíteni" /ZDF 2019. Júni 5.).

Szóval mit tegyen az egyszerű állampolgár a klíma védelmében, ha elektromos autóval kíván közlekedni? A lakását, házát fűtse, világítsa akkumulátorral? Ezen kívül: HONNAN vegye az akkumulátorba a szükséges mennyiségű arámot, ha már mindenütt csak a szélkerekek működnek, melyek az energiaszükséglet 0,02 %-át tudják biztosítani?

A kölni fizikus, Christoph Buchal, valamint a gazdaságpolitika professzora, Hans-Werner Sinn az akkumulátorral működő autók Németországban 11 és 28 % -al több szén-dioxidot bocsátanak ki kilométerenként, mint egy Diesellel működő autó. Vizsgálataikhoz Buchal és Sinn egy Mercedes C220 Diesel-autó és egy Tesla Modell 3 akkumulátorral működő autót hasonlítottak össze, miközben a Diesel autó és a Tesla akkumulátor összehasonlítását is elvégeztek (FAZ 2019 apr. 18. 21 o.).

A világhírű tudós, a stuttgarti Dr. Gustav Krüger fizikát tanult és doktorált a Max Plank intézményben a fémekkel kapcsolatos tudományból. Számtalan tudományos értekezés és könyv szerzője, a CO2 témában a következőket írja:

A VÍZ, óriási mennyiségű szén-dioxidot nyel el. A vízben kb. 50-szeres mennyiségű CO2 van, mint amennyi az atmoszférában elnyelt mennyiség. A felszíni vizek és a levegő összetétele egyensúlyban van. Ha valóban sikerülne elérni, emberi beavatkozás utján a CO2 tartalom csökkentése – ez a mennyiség a tengervízből AZONNAL kiegyenlítésre kerülne." (Schöpfung – Gestern und morgen. Deutschland >Magazin 2017).

Azt hiszem, ezt magyarul úgy mondjak: „fából vaskarika" - azaz: nem értünk el semmit, marad minden a régiben.

Sajnos, a klíma CO2 hazugság is KITALÁCIÓ – a világkormány félállítása érdekében!!

Nos – ebben az esetben is a FÉLELEM ELŐIDÉZÉSE; FELERŐSÍTÉSE a legfőbb segédeszköz.

A koppenhágai konferencia (2009. december 7 – 18) óriási csalódást idézett elő. Rz az oka, hogy David de Rothschildnak egy Bloomberg interjúban (2009. dec.11) „kicsúszott" a száján:

„Mi tudjuk hosszú tapasztalat alapján, hogy egy világkormány létrehozása (global governance) a klímaváltozást is figyelembe véve a legnagyobb jóakarat mellett is rendkívül nehéz. Mi látjuk ezt Koppenhágában, hogy minden a legnagyobb mértekben nagyon egyenetlenül halad. Nekünk most az embereket kell mobilizálni, a cselekvésre felszólítani, mert csak beszelni a mai időkben: – ez az idő elmúlt!"

Miután a klímaváltozás hazugság nem érte el a kívánt eredményt, a világkormány fanatikus Rothschild, Soros, Gates a Corona Pandémia háború mellett döntöttek!

Egy példa nélkül álló FÉLELMET kell előidézni, ami a tömegeket a TELJES, TÖKÉLETES ÖNFELADÁS -ba tereli. PÁRHUZAMOSAN el kellett indítani a Rasszizmus elleni küzdelmet a fehér ember iránt, a halalfélelem állapotát alá kellett támasztani, felerősíteni az ERŐSZAK bevetésével.

A mellékeffekt: az emberi kultúra, az emberi identitás megsemmisítése az elérni kívánt cél.

Mindezekkel együttesen a kitűzött cél: EGY AKARAT NÉLKÜLI ZOMBI EMBERTÖMEG – a kiválasztottak uralma alatt.

Erre utal az is, hogy Angliában megalakult az első NÉGERPÁRT – vezére egy NŐ  Sasha Johnson – katonaruhában, rendszerint fegyverrel az oldalán, aki a világba kiáltja:

Sasha Johnson

"Mi leszünk az Egyesült Királyság első fekete vezetésű pártja. Hangot akarunk magunknak. Így néz ki a demokrácia!" -  „a fehér férfi nem egyenrangú velünk – a rabszolgánk lesz".

másik idézet a férfihang.hu cikkből: "Nos, ennyit a "fejlett nyugati államok" társadalmáról-kultúrájáról-közbiztonságáról, a színes bőrűek mozgalmáról, a nők politikai szerepvállalásáról, a feminizmus "jogegyenlőségi" céljairól, és a mindezt egy katonai sapka alatt egyesítő "interszekcionális feminizmus"-ról.

- Merkel rendelkezésére lesz bocsátva a legfontosabb fegyver ebben a küzdelemben: A GYERMEKEINKET MEGSEMMISÍTENI.

Ezeket az ártatlan, védtelen kicsiket el kell távolítani a szülőktől, fizikailag, pszichésen teljes egészében tönkretenni! A szülőktől elvett gyerekeket el kell választani a szülőktől, meg kell szakítani a szülök, gyerekek közti kapcsolatot (a DDR-ben ez gyakorlat volt, Margot Honecker vezetésével – s Merkel jól megtanulta a leckét!), valamennyi családtaggal meg kell szakítani a kapcsolatot.

Azok a szülök, akik nem hajlandók ezeket az utasításokat végrehajtani – pénzbüntetéssel sújtani. Minden elő van készítve – s salátaolajatok is megjelentek azok részére, akik a PISZKOS MUNKÁT hajlandók elvégezni.

Őrül ötlet: Corona gyanú esetén az egészségügyi hivatal a gyerekeket elviszi a szülőktől!! Az egészségügyi hivatalok már megkapták az utasítást, miszerint Corona gyanú esetén a gyerekeket máshol, távol a szülőktől kell elhelyezni, a családtagokkal MINDEN kontaktus, személyes érintkezést meg kell akadályozni.

Szó sem lehet a családdal együtt töltött időről, a közös étkezésekről, a gyerek lehetőleg EGYEDÜL, EGY SZOBÁBAN KELL, HOGY AZ IDŐT ELTÖLTSE!!

Ténylegesen már keresi a Diakonie a mocskos munkát elvégző „munkásokat" - KINDERWEGNEHMER címszó alatt – természetesen női, férfi PEDAGÓGIAI SZAKMUNKAERŐ néven, akik a saját környezetbe veszik a gyerekeket és a fiatalokat, azaz: saját háztartásukban KARANTÉNBA zárják, szigorú felügyelet alatt. Mindez a Corona fertőzés illetve annak gyanújaként áll fenn. A fókusz ezen foglalkozásoknál: az egészségügyi (?) előírások legszigorúbb betartása.

Ezt a tervet a buzi egészségügyi „miniszter asszony" Jens Spüan és a „férje" találta ki s az ö tevékenységükhöz fűződik az ÚJ FOGLALKOZÁS kitalálásának, elnevezése. A kancellár asszony bizonyára nagyon örült az egészségügyi „miniszter asszony" és férje terveinek. Természetesen a „hála" Bill Gates részéről sem maradt el – s ennek köszönhető, hogy a „miniszter asszony" 4,2 millió euró értékű villát ajándékozott Berlinben a „férjének".

Mindez megmutatja a világnak, milyen fontos a Gender házasság a világnak.

Amennyiben a gyerekeink „MEGSEMMISÍTÉSÉRŐL VAN SZÓ – TERMÉSZETESEN A Corona háborús hazugságokra feltétlenül szükség van, tehát szükségesek, mert enélkül ez a legnagyobb HAZUGSÁG nélkül nem lenne lehetséges az országos gyermekmegsemmisítő akciót teljes egészében végrehajtani- Ezek a háborús hazugságok óriásiak!

Íme: Már csaknem nullára csökkent a Coronavirus halálos áldozatainak száma. A folyamatosan emelkedő új infekciók esetén egyre kevesebb páciens kerül kórházba Covid19 fertőzéssel, s aki kórházba is kerül – ritkán igényel intenzív kezelést. A halálozási arányszámok 7 % -rol 0,5 % -ra CSÖKKENTEK" (nt-TV. 2020. jun. 18.)

Olyan hírt is olvashattunk, hogy a temetkezési vállalatok kerültek nehéz helyzetbe azzal, hogy kevesebben haltak meg, s ezzel csökkent az árbevételük. Rövidített munkaidő a Corona időben bekövetkezett kevesebb halálozás miatt? Elképesztő. A frankfurti Frye temetkezési vállalatnál azonban ez a valóság!! A tulajdonos, Katrin Karin Freye: „az elhalálozottak száma CSÖKKENT.

Mindez nagyon szép, de ez számunkra kellemetlen anyagi hátránnyal jár: Kétharmaddal kevesebb volt a BEVETÉLÜNK!"

S ha valaki logikusan utánagondol ezeknek a tényeknek, megállapíthatja: itt bizony valami nem stimmel abból, amit az újságok írnak, a televízióban a szakértők elmesélnek. Miért nem kérnek rögtön az adófizetők pénzéből anyagi segítséget – ez számomra érthetetlen.

A furcsaságok csúcsa viszont: WUHAN-ban, ahol a Vírus kiszabadult a laborból s elindult „világhódító" útjára, ahol a Coronavirus epicentruma található: a Soros laborban, a 666-OS SZÁMOT VISELŐ HÁZBAN; ahol közös munkával a kínai háborús labor 4. főhadiszállásán állítottak elő ezt a „halálos" vírust: 2020 augusztus 15.-én több ezer ember egy vidám pool-partyt tartott! Természetesen az előírt l – 2 méteres távolság nélkül, s MASZKOK nélkül!

A brit SUN cinikusan írta:

„A gondtalan, vidám ünneplő tömeg valószínűleg elfeledkezett az infekciós rizikóról. S mindez abban a városban, ahonnan a Corona világhódító útjára elindult. Ez a sokkoló élmény a Lockdown-t irreálissá teszi".

A Frankfurter Allgemeine 2020 augusztus 19.-i számában írta: a Merkel mama a Wuhan-i Party kepeinek hatására eljuthatott a meggondolás stádiumába. Ténylegesen a FAZ kezdet kezdetétől abban bízott, hogy a vírus fertőzése lassan alábbhagy, az infekciós görbe csökkenést mutat, pl. Németországban. Micsoda fatális tévedés. Mert a kérdés még mindig megválaszolatlan: hogyan semmisítünk meg egy vírust? A járvány kezdetétől a mai napig tartja magát az az álláspont, hogy OLTÓANYAG/OLTÁS nélkül a vírus megsemmisítésére nincs lehetőség. Ezen az alapon számolatlan milliókkal támogattak a kutató gyógyszerészeti intézményeket, akik a vírus elleni oltóanyagot kutatták – a mai napig eredménytelenül. Természetesen az adófizetők állják a számlát.

Mindezt a „tévedést" korrigálva már megjelentek azok a hírek is, miszerint „rövid szünet után ismét fertőzések léptek fel Wuhan-ban".

Természetes, a hazugságokat továbbra is fenn kell tartani BARMI ÁRON – mert a Föld lakossága még nem jutott el a teljes önfeladásig – s meg nem ismerne el a világkormányt!

Ennek érdekében: HAJRÁ, ELŐRE A FÉLELEM ÁLTAL HAJTVA!"

Júlia.

Megjelent: 587 alkalommal

Hozzászólások  

 
Pető Imre
#3 PáLoS TReNDPető Imre 2020-11-22 20:29
Sok a primitívség. A jó tartalmakat semmivé lehet tenni, ha ostobaságok közé keverjük. Kezdődik az írásképpel: a kis- és nagybetűk nem játszadozni valók az írásban. Vagy játszani akar a szerző, de akkor felejtse el, hogy komolyan vehető! Aztán, még csak az első szónál tartunk: spanyol Izabella nem játszadozni hívta a pálosokat! És ennyi elég is...
Idézet
 
 
R Zoltán
#2 Mi van a vakcinában???R Zoltán 2020-11-21 22:26
videa.hu/.../...

Magyar felirattal !
Idézet
 
 
PáLoS TReND
#1 KORONA VAN a FEJÉN és a KERESZTJE az ÉN KERESZTEM!!!PáLoS TReND 2020-10-31 18:32
JÓISTENÜNK MAGyar ORSZÁGA és IGAZSÁGAI!!!
MI IS KELLETT KÖROSZTÁSÚ JELZÉS=JÉZUS KRISZTUS NAP-KIRÁLYUNKNAK A KERESZTRE FESZÍTÉSÉHEZ?
1 db. JELZÉS=JÉZUS=JÁSZ…ŐS
1 db. KERESZT=KÖR…OSZTÁS
1 db. KORONA ama TÖVISES azaz a KORONA CSOKOR=SUGARAS NAP ÁBRÁZOLÁS ÖRÖKKÖN ÖRÖKKÉ MINDEN KORON ÉS KÖRÖN: A NAP KIRÁLY!!!
3 db. SZEG=SZÖG
…ÍME, a 3 MAGYAR IGAZSÁG és az 1 RÁADÁS!!! – MERT ISTEN MAGYARUL AZ EGY=ÉGI=IGE ÁLTAL TEREMTETTE KEREK E VILÁGUNKAT, HOGY ÉRVe=RÉVbe ÉRve=VÉRré VÁLJON!!!

Hat éve osztottam meg ezt a táblázatot és milyen igaz…- még Ma is!
Itt másként ábrázoltam (tükör szimmetrikus táblába írva!); - de ha csak balról jobbra egymás alatt felváltva írod is ezt a két…tő-mondatot, amely tulajdonképp egy középen elválasztott mondat (mono adat!), avagy a második az első foly(a)tatása: ős Szeged, ír tanod (tan, koronatan) ősszeged, ír tanod... - akkor is KÉPes ÉG=EG…ÉSSZé áll össze: ESSZÉMBEN!!!

Szóval ezt ismétled egymás alatt felváltva és mit ’á(l)d’ Isten átlóban szintén egymás alatti sorokban ezt kapod: Istened – Országod!!!
Miként (ÉNT=TÉNy=TEN!) is van az a régi magyar mondás? : Isten - Haza - család? Magyarok Istene - Magyarok országa!!!
IT-TEN kérem megint valami nagyon fontos + üZENet van, mert ha egy nép elveszti az országát, akkor más népekbe olvad be avagy más népek es azok Istenének az alárendeltje lészen’!
Azok befolyása alá kerül, és ha akarja, ha nem azoknak a rendszerét, gazdagodását, gyarapodását, szolgálja…- még ha nem is tud róla…- mert mást mondanak és ismételnek neki a TELE…VÍZIÓBAN!
A modern kori birodalmak ugye ún. gazdasági birodalmak... - hiába élsz Magyarországon, ha pl. német tulajdonú gyárakban kényszerülsz letölteni (életed napi 10 óráját is, akár!!!), amelyek a német gazdaságot/gazdagságot erősítik és a német ember terjeszkedését, szaporodását!
Az élelmiszert, ruhát, autót, cipőt is német hipermarketekben veszed…- míg ezek az idegen érdekeket érvényesítő cégek!!!...- még véletlenül sem Magyarországon forgatják majd vissza a „nyereségüket”; - ami valójában a családodtól ellopott idő, vér és verejték „gyümölcse”!!!
Ezt úgy hitették el a nagyon sok buta, agy-mosott „munkavállalóval”= rabszolgával, hogy percenként sulykolták beléje az egyenlő Európai UNIÓ dogmáját!!!
Tehát nem mondták/mondják meg, hogy ez valójában ugyanolyan kegyetlen lélek és testrombolás, „szellemes gyarmatosítás” valóságos mészárszék.
…mint anno és most az ún. „Római Birodalom” (VATIKÁN A FENEVAD KÖZPONTJA!!!)…- ahová a haszon (adó, „nyereség”, profit) mind a mai napig „UTALÓDIK” mindenünnen a világ tájairól.
…ahol is az ún. zsidó-kereszténység zászlaja alatt bevitték a „TRÓJAI FALOVAT”, BANKOT, VALLÁST, PETRO-DOLLÁRT, ADÓT, VÍRUST stb. ama örök rabszolgává silányító: UZSORA-KAMATOT!!!
Ahogyan az akkori gyarmatokon is maguk közül választhattak „képviselőket” a beprogramozott és kizsákmányolt dolgozók=droidok…- úgy ’MÁMA’ is!!!

A látszatszavazásokon az ún. pártokkal pedig csupán a hely(i)tartókat lehet „megválasztani”…- és ezek a tartók (nevükből adódóan!) minden-áron távol is tartják maguktól (gazdáiktól) az emberek, vagyis MAG(J)ÁNAK A NÉPnek: A…KAR…TETTjét: AKARATÁT!!!

Mit is tanított Oogwy mester, az idős teknősbéka a Kung Fu Pandából?!
„A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma adomány.
Becsüld a jelent, mert jót jelent!”
TUDD és TEDD az IGAZSÁGOT!!!

Szerrel és tettel: Jakity László és PáLoS TReND.

www.youtube.com/.../
www.facebook.com/.../

magyarno.com/.../
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 67.2%Austria 1.3%
United States 5.7%Canada 1%
Romania 4.8%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.9%
Russian Federation 2.7%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
United Kingdom 1.9%Australia 0.2%
Norway 1.5%Italy 0.1%
Serbia 1.3%Spain 0.1%

Today: 165
This Week: 3582
Last Week: 7754
This Month: 27918
Last Month: 21911
Total: 2529273

Belépés