Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Cs2020Nov26

2020. Október 07., Szerda 08:51

...csak mellesleg... (de nagyon fontos !!!)

Írta:  Gőrgényi János
Értékelés:
(16 szavazat)
ÚJABB ÉS ÚJABB BIZONYÍTÉKOK ARRA, HOGY A VÍRUS VILÁGPANDÉMIA EGY JÓL MEGTERVEZETT FORGATÓKÖNYV ALAPJÁN MŰKÖDIK..

Ezt szépen megtervezték!

2010 - A koronavírus járvány első említése a Rockefeller Alapítvány honlapján jelenik meg

2012 - Az amerikai Nemzeti Hírszerző Tanács jelentése: 2030 előtt új típusú vírusra kell számítani, amely a világ minden szegletébe eljut

2014 - Az észak-karolinai laboratórium megkezdi a korona vírus mutációk kutatását. A csapatvezető Ralph Baric professzor és asszisztense, Lisa Gralinski, Lengyel származású.

2015 - moratóriumot jelentenek be az USA-ban, mert túl nagy veszélyt jelentenek a világra, ha a törzsek kijutnak.

2015 - Baric a NATURE-ben tudományos munkát ad ki, ahol bemutatja a korábbi kutatások eredményeit.

Egy francia professzor áttekinti ezt a jelentést, azt írja: a vírus terjedésének röppályája kiszámíthatatlan lehet.

2016 - a projektet áthelyezik a hadseregbe - laboratórium Wuhanban, Kínában, amelyet a jövő lehetséges biológiai háborújának összefüggésében hoztak létre.

A BAD WOMAN nevű Shi Zenghli projekt vezetője felismeri az ACE2 receptort, denevérben és emberben, így át tudja adni a természetes állat koronavírusát az emberekre. A fertőzés előnyben részesített iránya: emberi tüdő - idézet a vizsgálati eredményekből

A patogént mutálódott biológiai fegyverré alakítják át azzal, hogy hozzáadják az úgynevezett megerősített emberi kapcsolódás funkciót.

2016 - a detroiti reptéren az FBI őrizetbe vett egy kínai tudóst, aki a MERS és SARS mintáit hordozza.

2017 - Piotr Czumachow, az orosz mikrobiológus azt mondja, hogy a dolgok '' teljesen őrültek '' Wuhanban

Dr. Dr. Fauci meglepő betegségről beszél a Georgetown Egyetemen tartott előadásai során Trump jelenlegi ciklusa alatt

2018-a jövőbeli járvány első szimulációi

Október 2019 - Event 201 konferencia New Yorkban és a koronavírus járvány kialakulásának pontos forgatókönyve (tárgyalások folynak arról, hogyan manipuláljuk a médiát és hogyan cenzúrázzuk az ′′ ellenség ′′ narratíváját ′′)

2020 - projekt megvalósul, bár a vírus kétszer olyan fertőző, viszonylag ritkán öl

2020 - 03 Bill Gates megpróbálja rákényszeríteni, hogy bejelentsen egy járványt - A WHO nem akarja megtenni

03.14 Bill Gates 50 milliót fizet a WHO-nak

03.15 WHO bejelenti a járvány állapotát (ez az állapot lehetővé teszi a gyógyszerek és vakcinák biztonsági vizsgálatok nélkül történő bevezetését - mi a valódi célja az oltásnak? )

A világ reagált egy számítógépes szimuláció alapján, ami azt sugallja, hogy 100 millió ember fog meghalni.

A COVID-19 minden más betegség helyébe lép.

Az adatmanipuláció eléri a csúcsot.

Nincsenek átfogó adatok, csak szelektíven mutatják az értékeket a cél érdekében.

Az alkalmazott PCR RT teszt 10-ből 8 esetben hamis. A CDC azt mondja, hogy még ha a teszt pozitív is, és vannak tüneteid, az nem jelenti azt, hogy vírusod van.

A világon egyetlen labor sem rendelkezik teljes képpel a vírus genomjáról. Amiatt, amit tesztelnek, és ami ellen a vakcinának működnie kell.

A tények mozaik-darabkái lassan kezdenek összeállni.

A kórházak/egyes orvosok több pénzt kapnak egy-egy covid diagnózisért és extra bónuszt a porhintésért.

A cenzúra folytatódik a legjobbakon. Eltávolítják azokat az embereket, akik másképp beszélnek, mint a kormányok és a fő médiák. A tudósokat és az orvosokat, nem is beszélve az átlagemberekről, kigúnyolják és némítják.

Az információ áttöri azt, hogy a '' covid-19 '' beilleszkedik a kórházakban élő összes halotthoz. Nem számít, miben halt meg valójában a beteg.

Csak covid-ban halsz meg egy kórházban - nincs adat a kórház előtt a halottról.

A vírus csak eszköz, a célok mások.

A kormányok a tudomány, a média, a politika és az orvoslás világának korrupciójával járó háttérhatalom ösvényén sétálnak.

A tények módszerét követve - a járvány négy hónap után maga a vírus nem ölt meg több embert, mint az idényes influenza, miközben az eset körül termelt pszichózis igazi pusztító erővel rendelkezik

A forgatókönyvet tökéletesen teljesítik

Egyre nő a példátlan társadalmi felügyelet mértéke

A COVID-19 kiváló fegyverré válik.

Az ő ürügye alatt most bármit megtehetnek.

Újabb vírushullámot terveznek az őszre.

Készíts másolatot, hadd tudják meg minél többen!

Megjelent: 407 alkalommal

Hozzászólások  

 
PáLoS TReND
#2 KAPANYÁNYI MONYÓKOK VILÁG-TERRORJA!!!PáLoS TReND 2020-10-11 18:40
KAPANYÁNYI MONYÓKOK (BANK és MÉDIA!!!) és FEHÉRLÓFIA, azaz HÍREK és a
TÉNYEK, EGEKET SZAGGATÓ PÁRVIADALA!!!
A ZSIDÓ JOG = GOJ VÉRT KÍVÁN!!!...- vagyis a 869-es ZSINAT (SZOFTVER-HARVER!) ROBOTOSÍTÁSÁNAK (LÉLEKTELENÍTÉSÉNEK!!!)PROGRAMJA!!!

A mai, modernnek címkézett földi világunk (zsidult kor és kórságunkban!) KEREK E FÖLDÜNKÖN a TEREMBURÁNK ALATT többnyire felszínes, ami a pénzről, a könnyű élet élv hajhászairól, no meg a mindent átszövő talmudi erőszakról szól.
Tradíciók, valós értékek, igaz történelem selejteződnek le pontosan olyan ütemben, mint amilyen tempóval teszik igénytelenné az emberiség java részét a pénz mítoszával, a könnyű élet illúziójával, illetve a hazugságokkal teletűzdelt, soha meg nem történt, vagy éppen nem úgy megtörtént hírekkel, amikkel pillanatról, pillanatra mossák tömegesen az emberi elmét az emberiség feletti uralkodásra törekvő sátáni erők és azok népes kiszolgáló csapata. Mindebből, ami valós, az- az erőszak, ami évezredek óta itatja már át eme TEREMTETT VILÁGUNKAT!!!
Erőszak tapasztalható mindenhol. Vallásban, politikában, hétköznapi életben.
És erre az erőszakra építi hatalmát e sátáni erő, amely hamis híreket terjesztve, valós tényeket elhallgatva, mások tulajdonát és javait az őket megilletőktől elorozva diktátorként uralkodik az emberiség felett.
Igaz, csak a fizikai létsíkon és itt a Földön.
…és most olvasd és értelmezd a felsorolt szavakat.
Amelyeket MAGadénak/MAGodnak érzed…- nos, az VAGY LEGBELÜL!!!

BIZONYÍTHATÓSÁG – IGAZSÁG
MENNYISÉG – MINŐSÉG
TÜNETMENTESSÉG – EGÉSZSÉG
SZERKEZET – SZERVEZET

NOS?
LELKES vagy LELKETLEN?!
ISTEN vagy ISTENTELEN?!


TUDD és TEDD az IGAZSÁGOT!!!

Szerrel és tettel: PáLoS TReND

www.youtube.com/.../
www.youtube.com/.../
www.youtube.com/.../
www.youtube.com/.../
orvosokatisztanlatasert.hu/
costadelsolmagazin.com/.../...
costadelsolmagazin.com/.../...
Idézet
 
 
Lívia
#1 Csak melleslegLívia 2020-10-11 10:19
Kiegészítem ezt a tökéletes összefoglalást azzal, hogy a covid hisztéria torkokon való lenyomását megelőzte az oktatás fokozatos lebutítása.Emberek tömegei rettegnek a média által keltett hamis informáicóktól, rettegnek olyan kreált betegségtől, hullahegyeket vízionálva, ami valójában könnyebb lefolyású betegséget okoz, mint egy burtálisabb influenza járvány.Tömegek bíznak a semmire nem jó maszkokban, mutogatnak a másikra, hogy köteles vagy maszkot viselni, mert azzal az embertársadat véded! Senki nem beszél arról, hogy a maszkban visszaszívod annak a használt levegőnek egy részét, amitől a szervezeted szabadulni akar, a széndioxidot. (SEnki nem beszél arról, hogy szüret idején a meggonodolatlan szőlősgazdák széndioxidmérgezésben halnak meg, amikor lemennek a pincéjükbe, ahol a must forr, széndioxidot felszabadítva az alkoholos erjedés során, nincs párhuzam vonva a visszalélegzett szénbdioxid kapcsán.)SEnki nem beszél arról, hogy az elhúnyt idősek javarésze idősotthonokban élt, nem éhezve, de alultápláltan, meggyengült immunrendszerrel.Hűlyítik a tömegeket teszteléssel, és nincs józan paraszti ész, - na nem is a pcr teszt értelmetlenségére, hanem hogy lehet, ma negatv eredményt ad a -semmire nem jó -teszt, de holnap már pozitív lehetsz.
senki nem beszél arról, hogy akkor vagy beteg, ha betegség tünetei jelentkeznek rajtad, nem akkor amikor az alkalmatlan pcr teszt pozitívitást jelez.Emberek tömegei a saját szervezetük működésével nincsenek tisztában, ezért kanalas orvosság gyanánt nyelnek le mindent, amit a média sujkol a fejükbe.Senki nem beszél arró, hogy karban kell tartani az immunrendszerünket és akkor, ha le is terít egy betegség, de könnyen felállunk belőle:vitaminok, nyomelemek, friss levegő, mozgás szükségességéről, amihez az idős, otthonokban ápolt emberek nem jutnak hozzá.Ehelyett hordjuk a maszkot, a tesztet, jegyeztessük magunkat elő egy ismeretlen összetevőket tartalmazó, bizonytalan kimenetelt okozó oltásra!Hogy " biznisz" van a lebegtetett pandémia mögött, az biztos. ÉS mi van még?
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 67.2%Austria 1.3%
United States 5.7%Canada 1%
Romania 4.8%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.9%
Russian Federation 2.7%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
United Kingdom 1.9%Australia 0.2%
Norway 1.5%Italy 0.1%
Serbia 1.3%Spain 0.1%

Today: 134
This Week: 3551
Last Week: 7754
This Month: 27887
Last Month: 21911
Total: 2529242

Belépés