Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Sze2020Nov25

2020. Augusztus 23., Vasárnap 05:32

Nemzetközi Orvoskonferencia

Írta:  Árvai Attila és Németh Noémi
Értékelés:
(44 szavazat)
Tömörített, összefoglaló cikk - Nehéz helyzetben vagyok. A konferencián elhangzott tudásanyag, olyan sokrétű és megdöbbentő, hogy akár 3 szakdolgozatot is írhatnék belőle "egy ülésben" - mégis a hatékonyság érdekében kénytelen vagyok csupán a "jéghegy csúcsára" támaszkodni.

 

Nemzetközi Orvoskonferencia →

Kiváló, neves hazai és nemzetközi orvosokat ismerhettem itt meg, akik mind egytől egyig nagy tiszteletnek örvendő szaktekintélyek.

Szokásomhoz híven, próbálom érthetően, egyszerűen átadni a lényeget, bár néha hiába magyarul beszéltek a doktorok (akár tolmácsolás alatt) úgy éreztem Kínában vagyok és minden kínaiul hangzik el...
(talán épp Wuhanban)

A konferencia fővédnöke:
Patrubány Miklós a Magyarok Világszövetségének elnöke.
Helyszín: Magyarok Háza

Főszervezők:
Dr. Pócs Alfréd
Dr. Tamasi József
Dr. Gődény György

Kezdjük a hazai csapattal.

Dr. Tamasi József
belgyógyász Budapest.

Tamasi Doktorra jellemző: megfontoltság, határozottság járta át szavait.

Melyben figyelmeztet bennünket: a hivatalos jelentések, a számokkal való "játék", ferdítések tömkelege, a tesztek pontatlanok, és igazából nem arra valók, amire jelen helyzetben használják őket. Bárkiből lehet "pozitívat csinálni" ha épp ez az érdek.
Pillanatnyilag a hivatalos orvoslás ezekre a bizonytalan, megalapozatlan adatokra támaszkodik, mely semmiképp nem jó irányba viszi az ügyet.

Dr. Gődény György
szakgyógyszerész. Budapest

Patikusunk nem túl hosszú, de annál tartalmasabb előadásában, fantasztikus, lehengerlő vehemenciával mutatja be a közmédia tudatunkra gyakorolt félrevezető hatásait.
Statisztikai kimutatásokra hivatkozik, és arra, ezeken keresztül milyen hatékonyan vernek át minket.
Idézi Winston Churchill - t: "csak azt a statisztikát hiszem el, amit én magam hamisítok"
A társadalmat soha nem látott két részre szakították: akik hisznek a hivatalos közmédiában és akik egyáltalán nem.
A Doktor figyelmeztet: a média úgy képes csűrni-csavarni a dolgokat, ahogy éppen kedve tartja.
Az elmúlt hónapokban pedig úgy tűnik, erősen úgy tartotta a kedve.

Dr. Pócs Alfréd
Egri Városvédők Egyesületének elnöke.
A Magyar Orvosi Kamara Heves megyei elnöke.

Megfontolt harcos, aki nem adja fel soha. Emberségből szintén jeles.

Kimért, határozott hangvételű előadásában arra figyelmeztet, ne dőljünk be a nonstop manipulációnak, mely minden nap körbevesz bennünket a járványt illetően.
Mindezt aktuális adatokkal igazolja.

Külföld:

Prof. Dr. Boros László, USA
(Los Angeles)
Egyetemi tanár, oktató

Magas szaktudás, határozott fellépés.
A professzor a PCR tesztek pontatlanságára, alkalmatlanságára figyelmeztet és arra, hogy ez a pandémia nem egészségügyi, hanem médiális és politikai.
Magas tőkével rendelkező érdekkörök gerjesztik.
Szavait hiteles cikkekkel igazolja.

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, Németország, egészségügyi intézményvezető.

"Impfung und immunitat" - című előadásában arról beszél a német professzor, milyen kockázatokkal jár a génbázisú oltóanyag, mellyel készülnek beoltani az emberiséget.
Számtalan ijesztő mellékhatást sorol fel, melyektől soha többé nem szabadulunk, ha a szervezetbe kerül és óva int mindenkit ennek alkalmazásától. Anyagát tudományos kimutatásokkal, ábrákkal magyarázza. Ő - amint mondta: "se magát, se családját nem fogja beoltatni, génbázisú vakcinával semmilyen körülmények között soha"

Dr. Heiko Schöning,
Németország, (Hamburg)

Professzionális magabiztosság, német precizitás, és magasszintű szakmai tudás jellemzi a Hamburgi Doktort.
Előadása lehengerlő, minden kétséget kizáró. Ő az a tipikus német orvosi szaktekintély, akiről akkor is megmondom, hogy Németországból jön, ha egyetlen szót sem szól.

A Doktor arról beszél, hogy az egészségügyi világszszervezet (WHO) hogyan, milyen módon játszik a számokkal. Ezt látványosan szemlélteti a színpadon is.
Továbbá: bizonyítja, hogy a készülő oltások egyik alapanyaga: génmanipulált dohánylevélből kivont anyag. (csak az egyik összetevő)

Emlékeztet továbbá: "az egész járványosdi, egy nekünk kitalált színház, mely teljesen másról szól, mint aminek látszik".

Dr. Olav Müller - Liebenau,
Németország (Hamburg)
(Dr. Schöning kollégája)

Dr. Müller a C- vitamin specialistája, aki arról beszél, a magasdózisú C-vitamin bevitele a szervezetbe, minden káros mellékhatás nélkül képes legyőzni bármilyen vírust.

"Az elmúlt 30 év során egyetlen egyszer sem találkoztam káros mellékhatással, a magasdózisú aszkorbinsav (C-vitamin) intravénás használata során" - mondja.
Kiváló immunerősítő, roboráló, egy igazi csoda.
Napi 15-30 gramm bevitele sem jelenthet problémát, sőt, olyankor a szervezet képes ennek támogatásával legyőzni bármilyen betegséget.
A német Doktor esküszik rá, hogy módszere hatékony.
(Dr. Weixl Várhegyi László természetgyógyász is pont ugyanezt mondja, alkalmazza betegei körében és a saját életében, több mint 25 éve, kiváló eredményekkel)

Dr. Ébert Jenő (Svájc)

Skype interjúban mondja el a Doktor:
A PCR tesztek pontatlanok, megbízhatatlanok, és egészen másra használják, mint amire eredetileg a feltalálója: 1993 - ban Nóbel díjat kapott. Maga a feltaláló is figyelmeztetett anno: "a teszt nem alkalmas vírus, biztos alapokon nyugvó kimutatására" - mégis erre hivatkoznak mindenhol.
"A PCR teszt kukába való, nem pedig arra, amire jelenleg használják: az emberek félrevezetésére." - fejezte be a gondolatsort a doktor.

A fenti összefoglaló a teljesség igénye nélkül készült.
Lehetetlen mindent leírni, ami ott elhangzott, az előadások anyagai visszakereshetőek az interneten.
Az orosz orvosok azért nem voltak jelen, mert nem kaptak utazási vízumot az orosz hatóságoktól.

Én, a magam részéről hálás vagyok, hogy olyan nagyszerű embereket ismerhettem itt meg, akik értünk, egyszerű emberekért dolgoznak.

Tamasi Doktor zárta a rendezvényt, aki a végén könnyeivel küzdött, - ahogy mi is - el-elfúló hangon köszönte meg a részvételt és az igyekezetet, ami minden résztvevőt megérintett.
Szűnni nem akaró vastaps, az összetartozás élménye, könnyes szemek és mosolyok vegyültek itt.

Az Ő szavait idézve zárom összefoglaló cikkemet:

"Kérem Önöket, ne gondoljuk, hogy:" ezen is túl leszünk" - mint a 60-as, 70-es években, vagy jóval előtte a járványok idején. Elmúlik és kész.
Nem.
Ez most egy sokkal komolyabb dolog, amin nem leszünk csak úgy túl.
Azt kell éreznünk, amit most is érzünk, hogy legyen jövője a gyerekeinknek. Tennünk kell az ellen, hogy befejezzék ezt a tervet, együtt, közösen, ahogy most is tettük"

Árvai Attila
író-p. pszichológus ©2020-08-22


Orvoskonferencia. Újabb összefoglaló

"A Budapesten megrendezett 2020 augusztus 21.-i "Orvosok és egészségügyi dolgozók a tisztánlátásért " nemzetközi konferencia munkálatain bátor, az emberiség szabadságáért síkra szálló orvosok tartottak előadást :

Dr. Tamasi József, a konferencia szervezője Félrevezető statisztikák és szakirodalmi publikációk címmel bemutatta a vírusjárvány kapcsán előforduló anomáliákat (a kommunikációban is). Az idősek és fiatalok elkülönítése a vásárlásnál értelmetlen volt, hiszen más helyeken találkozhattak. A statisztikák a megbetegedésekről, elhalálozásokról ellentmondásosak voltak. A készülő vakcina amit be akarnak vetni, aggályos, nem lehet rövid idő alatt elkészíteni és nem is érheti el a hatását, hiszen a vírus mutálódik.

Dr.Sucharit Bhakdi felvételen üzent a magyaroknak. Beszélt az oltás veszélyeiről és értelmetlenségéről. Utalt rá, hogy már a sertésinfluenza idején megpróbálták sokkolni az emberiséget.

Az immunrendszer erősírésével segíthetünk legtöbbet. Az oltások nem segítenek kivédeni. Olaszországban rengeteg kötelező oltást kapnak az emberek és ott nagyobb volt a járvány.

Prof. Dr. Boros László Kaliforniából elmesélte, hogy amikor zúdult az információ a TV-ből, hogy mennyi beteg van, autóval körbejárta a környező kórházakat a nyugati parton és üresen találta őket. Az a cél, hogy ráerőltessék a vakcinát az emberekre. 2015-ben már ismert volt a vírus.

Dr. Pócs Alfréd statisztikai adatokat mutatott be a betegekről és halálozásokról az egész világon, amelyek azt mutatják, hogy még a normálisnál is kisebbek ezek a számok, nem beszélhetünk világjárványról. A tesztek is teljesen megbízhatatlanok.

Dr. Gődény György a média mesterkedéseit leplezte le. Folytonos rémisztgetés volt hamis koporsós felvételekkel amivel stresszelték az embereket. Még a valóban meghaltak sem koronavírusban hunytak el.

Dr. Ébert Jenő Svájcból arra tért ki, hogyan lehet PCR tesztelgetéssel létrehozni egy véget nem érő járványt. Erről a PCR tesztről már a feltalálója is kijelentette . „Ez a teszt nem való a vírusok kimutatására".

Dr. Bodo Schiffman előadásának címe: Mit tehetnek a felelős orvosok és emberek a nem arányos intézkedések kapcsán?

Dr Stefano Montanari elmondta, hogy az aszkorbinsav tökéletes ellenszere a járványoknak, - de ezt nem említik.

Megosztást hoztak létre a társadalomban azok között, akik a fősodratú médiát olvassák, hallgatják a koronavírusról, és azok között, akik az interneten az alternatív médiából is tájékozódnak.

A berlini augusztus 1.-i több mint 1 milliós, járványpropaganda ellenes tüntetéstől a hivatalos média azt hazudta hogy néhány ezer ember volt.

Hazudtak abban, hogy miben haltak meg az emberek.

A Magyar Orvosi Kamara előtte be akarta tiltatni a konferenciát, de nem sikerült. Meghívásra sem jöttek el az képviselői, hogy szakmai vitát folytassanak azokkal, akik megkérdőjelezik a logikátlan intézkedéseket, amelyek az emberek szabadságát korlátozzák.

A technikai zavargások nem tudták megakadályozni a konferencia lefolyását.

A világ ébredezik, és nem fogja engedni, hogy elszakítsák egymástól maszkkal, távolságtartással, és nem fogja engedni, hogy kényszeroltásokkal megbetegítsék, és lelketlen zombi rabszolgákká változtassák.

A józan észnek, az orvosi szakmaiságnak, az igazságnak győzedelmeskednie kell, hiszen nem szenvedésre és nem szolgaságra születtünk, hanem békés, boldog, szabad életre.

A konferencia megtekinthető az interneten a Magyarok Világszövetsége youtube csatornáján:
https://youtu.be/LXOf3kFhxFs "

 

Forrás: Németh Noémi

 

Megjelent: 667 alkalommal

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 67.3%Austria 1.3%
United States 5.6%Canada 1%
Romania 4.9%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.9%
Russian Federation 2.7%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
United Kingdom 1.9%Australia 0.2%
Norway 1.5%Italy 0.1%
Serbia 1.3%Spain 0.1%

Today: 20
This Week: 2317
Last Week: 7754
This Month: 26653
Last Month: 21831
Total: 2528008

Belépés