Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

Cs2020Nov26

2013. December 29., Vasárnap 20:26

Putyin : Sötét erőkről az euró-atlanti világban de megemlítette Atlantis eltűnését is

Írta:  magyartudat.com
Értékelés:
(25 szavazat)
Sötét erők dolgoznak a jelenlegi modern euro-atlanti világban, amely térben és időben egyaránt pusztít. Putyin így fogalmazott: Ezt a világot olyan sátáni erők irányítják, amelyek elkötelezett hívei a kereszténységnek. Ebben a kultúrában Lady Gaga, az Android, Tim Burton, stb. képviselik az értéket, lesöpörve Mozart, vagy Tolsztoj által teremtett kultúrát.

Putyin: A mai nyugati mocskos civilizáció felülmúlja az ókori Róma züllött társadalmát

Vlagyimir Putyin a közelmúltban fejtette ki nézeteit arról az euro-atlanti hatásról, amely a keresztény európai gyökerek határát próbálja ezoterikus megközelítéssel kelet felé tolni.

Az orosz miniszterelnök szerint a kereszténység bölcsője az Atlanti-óceántól az Uralig terjed – ahogy ezt de Gaulle is kijelentette. Mostanra azonban, a hagyományokban bővelkedő, büszke kontinens teljesen átformálta és felforgatta több ezer éves kultúráját.

Ez az új nyugati világ a kereszténység álarca mögött, a fehér emberek nyakába zúdít minden rosszat, az új pápa pedig hátat fordítva a heteroszexualitásnak, szemet huny a homoszexualitás növekvő térnyerése felett. Nem tesz különbséget jó és rossz között, átlép az ősi nyugati keresztény hagyományokon.

A keresztény nyugat jelenleg egy olyan koncepciót vázolt fel, amely befogadja az orosz ortodox lelkeket és az egész birodalmat, amely valamiféle kegy gyakorlása a volt Szovjetúnió múltjának eltörléséért.

Az euro-atlanti civilizáció három nagyhatalma – az Egyesült Államok (amely leginkább a mátrixra hasonlít, legkevésbé sem nemzetállamra), Anglia (intellektuálisan a legveszélyesebb, gondoljunk csak például Bacon lázadására) és Franciaország (amely 1789 óta hasznosan idióta tagja a pokoli hármas szövetségnek) -, olyan lázadó angyalok, akik bibliát forgatnak. Ez a bűnös civilizáció felelős a tudományosan megtervezett rendbontásokért, lázadásokért és olyan parádés napirendi pontokat dolgoz ki, amelyek az embereket megosztják, lelküket felaprózzák, majd megsemmisítik.

A szociáldemokrata utópia szajkózása abszurd: az a 300 leggazdagabb amerikai oligarcha beszél humanitárius viselkedésről és világbékéről, akiknek vagyona 2300 milliárd dollár és akik az emberek lelkével a legcsekélyebb mértékben sem foglalkoznak. A világot fenekestől felfordítani, megosztani és bankautomatákat gyártani, ez az egyetlen programjuk. Ez az egész, ami zajlik, Hamletbe illő zakkant színjáték.

Gustav Flaubert a Salammbo c. könyvében, írt az oligarchikus világról és a keleti civilizációról. Leírja, hogy a nyugat mennyire a pénz megszállottja, hogyan képes manipulálni az embereket degenerált, mocskos tervének végrehajtásához. Leginkább Karthágóhoz hasonlítható ez a trend, ahol a vallás rendszeresen szedte emberi áldozatait, különösen a gyermekeket kínozta kifinomult kegyetlenséggel. Napjainkban a gyermekek éppen ilyen gyötrelmeknek vannak kitéve, gyakran pusztán árut jelentenek az interneten. A mai nyugati mocskos civilizáció felülmúlja az ókori Róma züllött társadalmát, amelybe beletartozik a mai Róma és Vatikán is.

Flaubertazt azt mondta, Karthágóban a pénz az úr, ahol az oligarchák szabad kezet kapnak a hatalomhoz és a közvélemény megvásárlásához, ennek következménye a kaotikus politika. Oroszország mindezt tapasztalhatta már Jelcin idején, de ugyanez mondható el a globalizáció, mint az új világrend alapítóiról, a francia Sárközyről és az amerikai Bushról is.

A II. világháború után felépített Bilderberg Európa Amerika autokrata vezetését követte, a Rousseau-féle menetrend azonban értelemszerűen nem volt képes megőrizni a szociális, kulturális és nem utolsó sorban a lelki, de még a demográfiai örökségeket sem. A szemlélet igazán a 90-es évekre bontakozott ki, ma pedig azt tapasztalhatjuk, hogy a vezető német és francia politikusok köpnek saját zászlóikra. Merkel a legutóbbi választási győzelmével végképp hátat fordított a német zászlónak, emellett meg kell említeni, hogy választóinak átlagos életkora 60 év. Itt lenne az ideje, hogy a kiöregedett választók tartózkodjanak a szavazástól.

Vlagyimir Putyin kifejezésénél maradva, az euro-atlanti erők baljós szerepe már Lovecraft rémálmaiban is szerepelt. A múltban, őseink féltek a nagy óceán hullámzásának irányától, de ez semmi rosszat nem jelent. Jean Parvulesco könyvében beszámolt Putyin hihetetlen példamutató szerepéről és egyben rámutat: mostantól az európaiaknak semmi köze Ázsia ősi hagyományaihoz.

Vlagyimir Putyin kifejtette még az euro-atlanti erők sötét mítosza szerint, a háborgó Földközi-tengeren erőszakos szélnek kitett hajó pusztulását, megemlítette Atlantis eltűnését, de kitért a Platón által leírt degenerált áltudományra is.

Putyinnak nagy kihívással kell szembenéznie: ugyanis valóban léteznek a tengerben szörnyek, de úgy tűnik, ő nagyon is tudja, kik foglalkoznak velük.

http://english.pravda.ru/opinion/columnists/17-10-2013/125929-putin_civilization-0/

magyartudat.com


Ajánlotta Kunavar

Megjelent: 4264 alkalommal

Hozzászólások  

 
PáLoS TReND
#4 APARTHEID ISRAHELL és a FELCSÚTI VARANGY!!!PáLoS TReND 2020-10-17 19:02
APARTHEID ISRAHELL; - EURÓPÁVAL VERI a CSALÁNT MÍG FÜHRER-ÁLLAMUNK VARANGYA, MAGYARORSZÁGGAL!!!...:OOO
ELVETEMÜLT VILÁGURALOMRA TÖREKVŐ GYÍKEMBEREK KEMÉNYKEDNEK a FIKTÍV PETRODOLLÁRRAL, MINT CSODAFEGYVERREL!!!
NETANJAHU SZERINT a ZSIDÓ FAJVÉDELEM AKÁR ATOMBOMBA BEVETÉSSEL is FENNTARTANDÓ!!!
A GYILKOS CIONISTA ZSIZSIKEK (szabadkőművesség!) USZÍTJÁK és PÉNZELIK a NEMZETÁLLAMOKRA RONTÓ CSONT-HÜLYE TETŰHINTÁS FEKETE HORDÁT!!!
Huszonnyolc európai szabadkőműves páholy írt alá egy közös nyilatkozatot, amiben megzsarolták az európai kormányokat, hogy fogadják be az összes, Európába tartó megszállót!!!
Nemleges válasz esetére azzal fenyegetnek, hogy totális gazdasági armageddont produkálnak Európában.
A zsidó tulajdonban lévő franciaországi Médias-Presse által közölt nyilatkozatban a szabadkőműves páholyok ultimátumot adtak az európai bábkormányoknak, hogy harcolják ki népük akaratával szemben az ingyenélő gyilkos szemű élősködők korlátlan honfoglalását Európába, hogy ezzel “felülemelkedjenek a nemzeti egoizmuson”.
A nyilatkozat szerint Európa megélhetési vezetői tiszteletben kell tartsák az “emberi jogokat”, a “szolidaritás és testvériség eszméit”, valamint az elődeik által elfogadtatott “Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatára” hivatkoznak, amit szerintük Európa elsődleges irányelvnek kell tekintsen (KIVÉVE APARTHEID IZRAELT!!!).
Hogy valójában mit is jelent a “nemzeti egoizmuson felülemelkedés”, arra a Corrispondenza Romana beszámolója rámutat; a szabadkőműves háborúkat kirobbantó páholyok aláásnák a haza eszmeiségét, az európai népek identitását.
A Krisztus gyilkos zsidók olyan IQ ZSENGE barbárokkal akarja elárasztani Európát indulatos, idegen népekkel, hogy az európai országok lakossága a demográfiai összetétel radikális átrendeződése miatt többé ne legyen képes nemzeti identitást kialakítani és a ZSIDÓSÁGRA MINT AZ ÉLET ELLENI EGYETLEN VALÓS RÁKFENÉRE EMLÉKEZNI!!!A nyilatkozatot jegyző szabadkőműves gyarmatosító kasztok a felszólítást ultimátum jelleggel tették: arra az esetre, ha az európai kormányok nem fogadnák el korlátlanul a szabályozatlan, erőszakos NÉPSZENNYEZÉST!!!
Az eddigi háborúkat is kirobbantó cionista bankár család figyelmeztetésként tett kijelentés egyértelműen fenyegetésnek tekinthető: a szabadkőműves páholyok azzal fenyegetik Európát, hogy megosztottságot és háborút szítanak, ha Európa nem hajlandó többé az általuk elfogadott TALMUDISTA SZABÁLYOK SZERINT működni.
A nyilatkozat önmagában felhívja a figyelmet arra, hogy ezek a hírhedt és elvetemült szabadkőműves zsidó páholyok az elsőrendű és legveszélyesebb kockázati tényező Európa számára!!!
Mint az köztudott, Olaszországon át húzódik az Európába irányuló bevándorlás egyik fő útvonala. A közös nyilatkozatot pedig Olaszország Nagypáholya is aláírta.
Amennyiben az olasz nagypáholy tagjai döntéshozatali szinten jelen vannak Olaszország hatalmi struktúrájában, a szervezet önmagában is képes lehet arra, hogy ellenőrzés nélkül ráengedje Európára az Észak-Afrikából érkező öngyilkos merénylők millióit!!!

www.youtube.com/.../
www.youtube.com/.../
www.youtube.com/.../
www.youtube.com/.../
Idézet
 
 
Görög András
#3 valahunGörög András 2014-01-10 14:23
Nehézitve van a reg.hogy miért? háááát csak! egyszót kell beirni- URL nem kettőt -ez a kobor apácák megtévesztése céljából van igy
Idézet
 
 
Népoldali
#2 Köszeg,panoráma utca12.Népoldali 2014-01-09 14:28
A hagyományos jobb és baloldal felszlása után valami más fog következni.A Nyugat érzi ezt,Hazánnkal kivánna elrettenető példát statuálni,igy jár aki szembeszáll velünk.Isten tervében mi is szereplünk.
Más:nem tudok regisztrálni,mert "két szó" nem létezik a reg-lapon.
Idézet
 
 
ygyula
#1 Kolozsvárygyula 2014-01-07 12:08
Egy KGB főnök tudja mit beszél. De. Minden kicsúcsosodó hatalom ugyanúgy viselkedek. Ennek ellenszere nem egy ellenpólus, hanem a kicsúcsosodás megakadályozása. Minnél több erővel bíró civil szervezet, a pénz szerepének visszaszorÍtása, a lelkek egyéni szabadágának megszerzése. Nehéz ugyan, de nem lehetetlen. Van jövő, olyan amilyenre építjük.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 67.2%Austria 1.3%
United States 5.7%Canada 1%
Romania 4.8%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.9%
Russian Federation 2.7%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
United Kingdom 1.9%Australia 0.2%
Norway 1.5%Italy 0.1%
Serbia 1.3%Spain 0.1%

Today: 118
This Week: 3535
Last Week: 7754
This Month: 27871
Last Month: 21911
Total: 2529226

Belépés